Om meg

Om meg

Jeg vet at dette er noe jeg burde starte med, å fortelle hvem jeg er og hva motivasjonen min for å lage denne bloggen er, så derfor gjør jeg nettopp det.

Men når sant skal sies, er det en skikkelig utfordring for meg. Jeg kan godt ramse opp at jeg er kvinne, 39 år, har samboer og at vi har 3 barn til sammen. Jeg kunne godt fortalt om den trøblete barndommen min eller om angsten og depresjonen som til stadighet river i meg. Eller om den lille jenta mi, som plutselig ikke er så liten lenger og som derfor i tillegg til å være utenom normen, må håndtere tenåringshormoner, forventningspress fra skole og vennedilemmaet, noe som dessverre er en naturlig del av det å bli større.  For ikke å snakke om hvordan jeg skal klare å være nok for henne, når jeg sliter med å være nok for meg selv.   

Sannheten er at jeg vet ikke hvem jeg er. Ikke sånn egentlig. Jeg kan skrive om hva jeg har opplevd i barndommen, hverdagsutfordringer, barneoppdragelse, psykiske lidelser osv. Jeg har vurdert alle disse temaene som hovedtema og jeg har nok å ta av, men jeg ønsker ikke at noe av dette skal være hovedtemaet for denne siden, selv om jeg antagelig kommer innom alt sammen på et eller annet tidspunkt.

Jeg føler jeg står ved et veiskille. Jeg har stått her en stund for å prøve å få en viss oversikt, men jo lenger jeg står her jo mer forvirrende ser det ut til å bli. Så nå har jeg bestemt meg for å ta sats og sette i gang! Jeg har hele livet stått på sidelinjen og observert at andre har levd, ikke bare eksistert sånn som jeg føler at jeg har. De har hatt innhold i livet sitt som gir mening og glede, eller rettere sagt, de har sørget for å leve et liv med et visst innhold av mening og glede. Så nå har jeg bestemt meg for at det er på tide at jeg finner ut hvordan det føles og jeg vil dokumentere alt fra tankespinn og diverse metoder jeg prøver ut for å komme meg dit.

Så hvem er jeg? Jeg vet ikke enda, men jeg håper jeg finner ut av det 😊